Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı Ne Demek? Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı ne demek? Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı kelimesi nasıl yazılır? Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı Ne Demek?

Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı Ne Demek? Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Saldırganlar İstediklerini Yapabilecek Durumda Olsalardı, Zayıfları Kolaylıkla Ortadan Kaldırır, Bol Bol Çıkarlarını Sağlarlardı` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı Kelimesi Nasıl Yazılır? Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı

Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı ne demek? Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı kelimesi nasıl yazılır? Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı kökeni nedir? Kedinin Kanadı Olsaydı Serçenin Adı Kalmazdı kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır